Hoe verkrijgt u uw bezoekers? En zijn dit wel de juiste?

producten
Contact
opensource code

Gevonden worden

De juiste doelgroep bereiken

Vinden en gevonden worden, dat is het belangrijkste op internet. NT webdesign ontwikkelt een strategie waarmee uw onderneming middels een innovatieve benadering uw doelgroep weet te bereiken, op een kosteneffectieve methode. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste mensen op uw website zonder exorbitante advertentiekosten!

opensource code

Meten, is weten.

Rendament behalen

Iedere onderneming is anders, daarom is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar alle aspecten van uw bedrijf. Samen met u zetten wij uw onderneming op een scherpe wijze op de kaart. Er zijn twee manieren om online gevonden te worden: een directe manier die actief geld kost en een indirecte manier. Het is in veel gevallen handig van beide gebruik te maken.

SEO (indirect)

Uw positie in het de zoekopdracht resultaten verbeteren noemen we SEO of ook wel "Search Engine Optimalisation" Dit betekent dat een site gecheckt wordt op factoren die de score beïnvloeden. Dit kan de structuur zijn en de teksten of keywords.

NT webdesign kan u helpen hier maximaal te scoren, het is niet de meest directe manier. Maar hij betaalt zich zeker terug op de lange termijn.

SEA (direct)

"Search Engine Advertising": oftewel betalen om ergens geplaatst te worden. Een sport apart vandaag de dag, "vroeger" (2006) was het vrij simpel hoog te staan zonder je blauw te betalen, tegenwoordig is het een sport op zich!

Elke website is uniek en ook elke reclame campagne, daarom helpt NT webdesign u graag bij het maximale rendement te halen uit online adverteren.

responsive design

Laat NT webdesign contact met u opnemen

Voornaam

Wat is uw voornaam?

Achternaam

Wat is uw achternaam?

Telefoonnummer

Op welk nummer bent u te bereiken?

E-mail

Op welk e-mail adres kunnen wij u bereiken?