Nieuwschierig geworden? Waag een telefoontje!

Producten
Webshops
Contact
responsive design

Over NT webdesign

Een eigentijdse Freelancer

Welkom bij NT webdesign, de site waar Niels Tol zijn diensten als webdeveloper aan biedt. Ieder project is uniek. NT webdesign kan u helpen met het maken, beheren en marketen van online websites, webshops ect. voornamelijk in web development en het consistent neerzetten van een merk online. De kracht van de organisatie is het brede netwerk van drukkerijen en andere ICT specialisten dat aangesproken kan worden wanneer een project groter is.

Indien een u met een kleinschaliger project gewoon wat begeleiding wenst is dit ook geen probleem, we passen ons aan aan de behoefte van u als klant. Op deze manier betaalt u niet voor een hele reclame studio maar alleen voor wat u nodig heeft. Naast web development is er ook een selectie van printproducten die geleverd kan worden.

Uw partner online

Op deze manier zijn we een ideale partner voor moderne ondernemingen die een flexibel contactpersoon zoeken voor hun print- en web gerelateerde benodigdheden.

Ook grotere opdrachten zijn geen probleem door dat NT webdesign een flexibel netwerk met andere developers heeft.

Normaliter volgt er een kenis makings gesprek en kijken we samen naar uw idee en hoe we samen deze het beste uiting .

opensource code

Wat doet NTWD:

  • Websites ontwerpen
  • (PSD) Ontwerp naar HTML/CSS
  • HTML/CSS + SASS , jquery en PHP
  • Responsive design
  • Folders en flyers
  • E-commerce en Webshops
  • Online Marketing
  • Wordpress
  • Advies en consulting
opensource code

Breed en flexibel

NT webdesign kan u helpen een merk online op te bouwen, door middel van het maken van een goed uitgewerkte website, die voldoet aan de laatste standaards. Daarna kunnen we u helpen met het verkrijgen van relevant verkeer voor uw website. We hanteren concurreerde prijzen en maken heldere afspraken.

Op deze manier weet u zeker dat u niet teveel betaald en dat u uit het internet haalt wat er in zit, en dat is veel. Ieder project is uniek, schroom niet ons te mailen of te bellen als u vragen heeft.

responsive design

Laat NT webdesign contact met u opnemen

Voornaam

Wat is uw voornaam?

Achternaam

Wat is uw achternaam?

Telefoonnummer

Op welk nummer bent u te bereiken?

E-mail

Op welk e-mail adres kunnen wij u bereiken?