Portfolio en demo's

Bouwmarkt Ouwendijk, Rozenburg

professionele website laten maken

NTWD over dit project

"Voor de service bouwmarkt Ouwendijk te Rozenburg (ZH) heb ik een website gemaakt. Ze hadden nog geen website of internet aanwezigheid en wilde zich wel wat meer gaan profileren online.

De winkel heeft een rijke historie in Rozenburg. We zijn uitgekomen op een design wat toch modern is en het oude logo bleef gebruiken (de winkel bestaat sinds 1936 dus zo een stukje historie wil je niet te veel aan tornen) De nadruk lag op het onderstrepen van de zaken die Ouwendijk uniek maken, de bezorg service, de sleutelmakerij en bijvoorbeeld de houtzagerij.

Het is voor kleinere doe het zelf zaken uiteraard belangrijk onderscheidend vermogen te tonen in een klimaat waar retail giganten bij bosjes omvallen (Dixons, V&D , ect). Ik denk daarom dat Ouwendijk met haar unieke website en unieke ligging (op een schiereiland) Zeker nog jaren mee kan! "

Snel een website laten maken

Klant aan het woord: Ouwendijk

"We zijn erg tevreden over de werkwijze van NT webdesign, geen vraag was teveel en en er werd goed meegedacht over de opzet en kopjes voor de site ook aanpassingen en aanvullingen waren geen probleem.

Ik zou NT webdesign dan ook zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden."

Ouwendijk: "Ik zou NT webdesign dan ook zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden."

Cromwijk kaasdok

professionele website laten maken

NTWD over dit project

"Voor echt lekkere boerenkaas ga je naar Cromwijk, NT webdesign had het genoegen de onderneming van de Familie cromwijk online te helpen met een mooie website!

Familie bedrijven zijn altijd leuk om een website voor te maken, er is veel geschiedenis om inspiratie uit te putten. Dat merk je ook als je de website van Cromwijk bezoekt. Het voornaamste doel was om beter op te vallen online en klanten naar de markt kraam te lokken, daarom is de website kort, bondig en vol handige info over hoe wat en waar Cromwijk is.

De website is uiteraard ook responsief en werkt op alle apparaten, kortom echt een mooie website om klanten via het internet te werven."

Snel een website laten maken

Klant aan het woord: Mark Cromwijk

"Na een kennismakingsgesprek met Niels heb ik besloten de website te laten maken. Ik kreeg goede adviezen over hoe en wat mogelijk was en wat handig was in mijn situatie.

Het is fijn een webdeveloper tegen te komen die je goed kan adviseren en breed onderlegd is.

Voor mij zijn het mee denken en tijd besparen belangrijke zaken, mijn bedrijf is niet groot genoeg voor een ICT afdeling maar op deze manier kan ik toch mijn doel bereiken.

Ook kleine ICT problemen of bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie schroomde Niels niet. Ik kan hem zeker aan raden voor andere MKB-ers als go to web persoon!"

M Cromwijk: " Voor mij zijn het mee denken en tijd besparen belangrijke zaken, mijn bedrijf is niet groot genoeg voor een ICT afdeling maar op deze manier kan ik toch mijn doel bereiken."

Fun & Party Match

professionele website laten maken

NTWD over: Fun & Party Match

"NT webdesign heeft een website in stijl gemaakt voor Fun & Party Match, een organisatie die zich specialiseert in diverse activiteiten voor feesten en partijen.

De uitdaging zat hem in de grote van de website (toch zeker 50 pagina's plus+) en het feit dat de klant de site zelf wilde kunnen updaten in een tekst verwerker.

NTWD heeft daarom de code zo helder mogelijk opgebouwd en veel comments geplaatst. Op deze manier was de klant optimaal geholpen en kon ze zelf haar website en SEO optimaal beheren."

Snel een website laten maken

Klant aan het woord: Ilse Spruit

"Na een middag, met een goede lunch tussendoor, hebben Niels en ik goed doorgesproken wat we voor de nieuwe site van Fun & Party Match voor ogen hadden.

Tijdens de ontwikkelingsfase hebben wij regelmatig contact gehad om het te fine-tunen. Niels had leuke ideeën en heeft er voor gezorgd dat de site op alle devices zeer goed te gebruiken is.

Tijdens de fase dat ik zelf de site moet invullen met teksten en foto's werd ik goed via mail en telefonisch geholpen. Ik kan u NT Webdesign echt van harte aanraden."

I Spruit: "Niels had leuke ideeën en heeft er voor gezorgd dat de site op alle devices zeer goed te gebruiken is."

Ambachten groep vroeger

professionele website laten maken

NTWD over: Ambachten groep vroeger

"Dit was een erg interessant project. Er waren enkele technische hobbels die overwonnen moesten worden voor dat de site online kon. Maar om bij het begin te beginnen, ten eerste is het aanbod van dhr Zwaan's bedrijf groot. De uitdaging was de essentie te vangen en bezoekers te motiveren contact op te nemen met dhr Zwaan.

Daarom is er ingezet op een breed overzicht van diensten en een sterke contact optie. Daarnaast is de site veel beter vindbaar in zoekmachines dan zijn voorganger en werkt hij goed op mobiele apparaten. Zo kan Ambachten groep vroeger haar online doelstellingen verwezenlijken!

Na enkele kleine wijzigingen aan het plan ging dhr Zwaan akkoord met de layout van de site, alleen werd de site gehost bij een Nederlandse telecom gigant die niet nader genoemd zal worden...

NT webdesign had er een hele kluif aan via de helpdesk login gegevens te verkrijgen voor Dhr Zwaan maar we gaan natuurlijk net iets verder voor onze klanten.

Eind goed al goed en de klant is tevreden met een goed scorende website!"

Snel een website laten maken

Klant aan het woord: Dick Zwaan

"ambachtengroepvroeger.nl en oudeambachtengroepvroeger.com zijn ontstaan uit onvrede van groepen waarvoor ik heb gewerkt.

Zij waren klant onvriendelijk en deden niet wat ze beloofden en sommigen vragen prijzen die nergens opslaan.

Begonnen met maritieme oude ambachten , zelf bouw ik botter modellen en brei ik fuiken en netten. Ben ik door toenemende vraag door onze kwaliteit en betrouwbaarheid in 7 jaar uitgegroeid tot een van de grotere bedrijven op dit gebied.

Door met de klant mee te denken , betrouwbaar te zijn en goede kwaliteit te leveren blijven wij gelukkig groeien. Daarnaast is de prijs het bewijs.

Ik run het bedrijf met mijn vrouw en samen zijn we er best lekker druk mee.

Internet is een medium welke heden ten dage onmisbaar is. Dat blijkt ook weer uit de vele reacties die ik kreeg op onze nieuwe site. De vorige site was 5 jaar oud en gewoon oudbollig geworden.

Met Niels Tol ben ik om tafel gaan zitten en samen is er een duidelijke en mooie site ontstaan welke veel positieve reacties opgeleverd heeft.

Niels kan goed luisteren en heeft vele goede ideeen.

NT webdesign is een innovatief modern bedrijf welke tegen concurrerende prijzen werkt."

D Zwaan: "NT webdesign is een innovatief modern bedrijf welke tegen concurrerende prijzen werkt."

Schoonschipmaken.nl

professionele website laten maken

NTWD over: Schipschoonmaken.nl

"Voor boot minnend Nederland is er sinds kort een webshop waar ze alles vinden wat ze nodig hebben. NT webdesign mocht de technische aspecten afhandelen en het is een mooie webshop geworden."

Snel een website laten maken

Klant aan het woord: H. Liefhebber

"Ik heb mij laten adviseren door Niels omtrent de creatie van een webshop door Niels. Ik ben zelf al enkele jaren actief als botenreiniger. Na enkele jaren actief te zijn geweest in deze branche leek het mij leuk ook producten te gaan verkopen.

Samen met Niels heb ik een importeur benaderd en zijn we een webwinkel begonnen. Het is erg fijn als je gewoon met je plan bezig kan zijn en niet gehinderd wordt door technische obstakels.

Hierin was Niels onmisbaar, van het instellen van betalingsmogelijkheden tot aan de back-up van de winkel zelve, ik had er geen omkijken meer naar!"

H. Liefhebber: "Het is erg fijn als je gewoon met je plan bezig kan zijn en niet gehinderd wordt door technische obstakels. "