Responsief webdesign, voor een scherpe prijs.

Schermontwerp
Website maken
opensource code

Aanbieding: Schermontwerp , Functioneel Ontwerp €400,00

Rendament behalen met uw site

Om uw doelstellingen te behalen hebben we eerst een kennismakingsgesprek, wie bent u, wat doet u? Als dit helder is maakt NT webdesign een schermontwerp of ook wel functioneel ontwerp. Aan de hand hier van wordt u site precies wat u nodig heeft! We gaan hier uit van een 4 pagina tellend ontwerp. Extra pagina's gaan volgens het uur tarief.

structuur

Een goed begin is het halve werk, laat daarom uw site eerst ontwerpen

opensource code

Aanbieding: Scherm ontwerp naar site €400,00

Rendament behalen met uw site

Als het plan uitgewerkt is kunt u een website laten maken. Ook als uw schermontwerp niet door NT webdesign gemaakt is kunnen we u uiteraard helpen. We zorgen er voor dat uw ontwerp omgezet wordt in code die aan de laatste standaards voldoet. Op die manier haalt u maximaal rendement uit het internet.

structuur

Een goede ervaring op alle apparaten, daar streven we naar

opensource code

Responsief design

Overal optimaal inbeeld

Vandaag de dag is een goede website de hoeksteen van mening onderneming. Consumenten oriënteren zich steeds vaker eerst online en daarom is het belangrijk dat uw onderneming goed vertegenwoordigd is op het internet.

Een professionele website laten maken is daarom vaak broodnodig, zo garandeert u immers dat klanten op alle apparaten het juiste overzicht krijgen van uw bedrijf en dienstverlening. Heeft u slechts kort de tijd? Snel een website laten maken is voor NT webdesign ook geen probleem.

  • - Uw boodschap komt helder over op alle apparaten
  • - U streeft de niet responsive concurrent voorbij
  • - +-50% van het verkeer komt van mobieltjes en tabs, uw site komt alleen naar voren als hij responsive is.
  • - Kortom: U behaalt meer rendament als een none responsive site
responsive design

Vragen? Bel: 06-83608038

opensource code

Goede structuur, beter vindbaar

Rendament behalen met uw site

We maken websites volgens de laatste standaarden en technieken. Voordat we beginnen zorgen we er samen voor dat de boodschap die u naar uw (toekomstige) klanten wilt communiceren glashelder is. Vervolgens krijgt u van ons een op maat gemaakt ontwerpvoorstel. Op deze manier bent u verzekerd van een website die helemaal voldoet aan uw wensen!

NT webdesign kan u helpen de technische valkuilen te vermijden en zorgt dat het realiseren van een website u geen grijze haren oplevert. Op deze manier kunt u bezig zijn met ondernemen en het maximaal bereiken van uw doelgroep.

  • - We bouwen de site op volgens de laatste standaards
  • - Code is overzichtelijk, en dus herbruikbaar
  • - Ons webdesign is zo licht mogelijk, dit voorkomt lange laadtijden en dus afhakers
  • - We