Steeds meer mensen kopen online, NT webdesign helpt u met uw webshop.

Producten
Webshops
Contact
responsive design

Een webshop beginnen

opensource code

De consument zoekt op internet

Bereik ze, met NT webdesign

Webshops zijn erg populair, Niet alleen onder aanbieders maar ook onder afnemers. In 2012 kochten 9.8 miljoen Nederlanders spullen in een webwinkel. Vandaag de dag kunt u vanuit uw huiskamer een product op de markt zetten. In 2016 valt gerenommeerde detailhandel na gerenommeerde detailhandel om. Het is duidelijk dat webshops de toekomst hebben.

NT webdesign helpt u bij het maken van uw webwinkel, het activeren van betalingsmogelijkheden en het verkrijgen van het juiste verkeer.

opensource code

De juiste klanten bereiken

opensource, robuust en makkelijk bij te houden

Voordat u begint met een webshop is het belangrijk dat u weet wie en wat u wilt bereiken en hoe u dit wilt bereiken. NT webdesign begeleidt u bij dit proces van begin tot eind en kan u in de aftersales helpen met de promotie van uw (web)winkel.

Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u ook geen vast personeel nodig dat u helpt met de technischere aspecten van de shop. Let wel, een webshop bij houden is nog best intensief op sommige momenten (het inladen van producten is intensief).

Vragen? Bel: 06-83608038

responsive design

Webshop op maat

Naast het aanmaken van webshops zijn we ook inzetbaar voor onderhoud van webshops en fotobewerking

Scoren met een webwinkel is vaak een kwestie van een goede strategie hebben, NT webdesign kan u helpen valkuilen te vermijden en rendament te maximaliserne. Elke webwinkel is uniek dus we horen graag van u.

responsive design

Eerder werk van NT webdesign

responsive design

Laat NT webdesign contact met u opnemen

Voornaam

Wat is uw voornaam?

Achternaam

Wat is uw achternaam?

Telefoonnummer

Op welk nummer bent u te bereiken?

E-mail

Op welk e-mail adres kunnen wij u bereiken?